Kiinnostaako kasvisruokavalio?

Sis. mainoslinkin.

vegea_kansi

Oletko liikunnallinen ja haluaisit lisätä kasvisten käyttöä ruokavaliossasi? Tai ehkä olet jo kasvisruokailija ja kaipaat vinkkejä liikkujan kasvisruokavalioon.. Tänään ilmestyneessä VEGEÄ-liikkujan kasvisruokaa – kirjastani saat vinkit liikunnallista elämäntapaa tukevaan kasvisruokavalioon.

Kirja sisältää aamupalaohjeita, pääruokaohjeita, välipaloja, terveellisiä pikkupurtavia ja herkkuja unohtamatta. Maistuisiko Massamancurry quornista, tulinen Sriracha-tofu, maapähkinävoilta maistuva smoothie tai vaikka energisoivat raakapallot? Nämä ja paljon muita herkullisia ohjeita löydät kirjastani!

Tattari-aprikoosi-uunipuuro

Kirja-arvonta Facebookissa! Arvon facebook-sivuillani tykkääjien ja kommentoijien kesken yhden VEGEÄ-liikkujan kasvisruoka-kirjan. Aikaa osallistua arvontaan on 16.10 sunnuntai-iltaan asti. Klikkaa tästä jos haluat osallistua arvontaan.

Maistuvaa syksyä!

xxxLinda

(Visited 735 times, 1 visits today)
lindakovanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta