Uusia tuulia + arvonta

kukkakimppu

Sis. mainoslinkin.

Työrintamalla tapahtuu nyt kaikkea jännää. VEGEÄ-liikkujan kasvisruokakirjani on otettu hyvin vastaan ja poikinut kivasti töitä. Olin pari viikkoa sitten viini- ruoka – ja kirjamessuilla promoamassa kirjaani ja tapasin monia mukavia ihmisiä ( : Joko Sinä olet testannut kirjani ohjeita?

Liityin upeaan LUPAUS-HYVINVOINTISTUDION- tiimiin nyt marraskuussa ravintovalmentajan roolissa. Palveluitani ovat  ravintovalmennus ja ravintoon liittyvät asiantuntijapalvelut yksityishenkilöille  ja yrityksille. Lisäksi vastaan studion tiloissa ravintoon liittyvien tapahtumien järjestämisestä sekä terveellisen reseptiikan kehittelemisestä. Erikoisosaamiseni on liikkujan kasvisruokavalio ja siihen liittyen on tulossa ensi vuoden puolella kaikkea jännää..

kukkakimppu

Tule mukaan Vege-iltaan 22.11!

Tule kuulemaan ja keskustelemaan kasvisruokavalion koostamisesta minun johdollani. Tarjolla teetä ja pikkupurtavaa. VEGE-ILTA järjestetään LUPAUS-STUDIOLLA Helsingissä Lönnrotinkadulla ti 22.11. klo 18-19.30!

Illan aikana tuotepaketti-arvonta sisältäen VEGEÄ – liikkujan kasvisruokaa -kirjan ja ihania Pukka-tuotteita. Lisäksi mahdollisuus ostaa VEGEÄ – liikkujan kasvisruokaa -kirja edullisesti (20€) vaikka lahjaksi, joten varaathan mukaan käteistä.

Vege-illan hinta 27€, tai 50€/2 hlöä. Tule nauttimaan mukavasta yhdessäolosta hyvinvoinnin merkeissä yksin tai ystävän kanssa. Sitovat ilmoittautumiset 15.11. mennessä osoitteeseen: info@hyvinvointistudiolupaus.fi. Yhteistyössä Makrobios hyvinvointitukku & Pukka-tuotteet.

VEGE- ILLAN LIPPU-ARVONTA! Kommentoi mitä haluaisit jatkossa lukea blogistani liittyen liikkujan ravitsemukseen ja ruokaan? Mikä mietityttää kasvisruokavalion koostamisessa? Millaisia reseptejä haluaisit jatkossa lukea blogistani? Kaikkien vastanneiden kesken arvon YHDEN LIPUN  VEGE-ILTAAN (arvo 27€). Aikaa osallistua 14.11 maanantai-iltaan saakka.

Lumenvalkoista viikkoa!

jaljet-lumessa

screenshot-2016-11-09-09-44-46

 

Kommentit (6)
  1. Peppi Kajoluoto
    13.11.2016, 17:29

    En ole kauaa sua seurannut, joten en ole ihan varma mistä olet jo kirjoittanut ja mistä et, mutta mua kiinnostais täyttävät aamupalat ja vinkit kotoota mukaanotettaviksi eväiksi. Mulla on aika pitkä tauko aina arkisin aamupalan ja lounaan välillä, joten oon alkanut pohtimaan mitä sitä vois ottaa kouluun mukaan ettei verensokeri pääse laskemaan heti aamupäivästä.
    Samoin mua kiinnostais tietää, että miten paljon proteiinia todellisuudessa ihminen tarvitsee. Ja sitten erilaiset rasvatkin kiinnostaa – miten saada kaikki tarvittavat ja missä yhteyksissä.
    Tässä tuli nyt tosi paljon, ei paniikkia! 😀

  2. Olen löytänyt blogisi vastikään ja hurmaantunut täysin! Sulla on todella maanläheinen ote kirjoittamiseen ja postaukset huokuvat hyvää, terveellistä oloa 🙂
    Postaustoiveina :
    – luusto ja sen vahvistaminen vegeruokailussa ; miten nuoren naisen osteoporoosia voi ravinnolla ja elintavoilla työstää ?
    – hormonaalinen tasapaino ; täsmä vinkit oikean ravinnon ja superfoodien käyttöön hormonaalisen tasapainon hallinnassa
    – Reseptejä terveellisiin jouluisiin jälkkäreihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *